onsdag 30 juli 2008

En snabbis

Nu är jag hemma en snabbis för jag har skjutsat Jens till en arbetskompis där de skulle ha vinprovning =)

Jag ska dock inte vara hemma länge utan tänkte snart åka tillbka ut till stugan. Det är ju så skönt att vara där ute nu när vi har sånt fint väder. Det är bara att dra på sig badkläderna och gå ner till stranden precis när som helst. Är man hungrig så går man upp och käkar och sen kan man gå ner igen, hur skönt som helst. Idag så åkte vi båt med Jens föräldrar åkte ut till spikarna och åt smaskiga räkmackor på hamnstugan, det är verkligen hur mysigt som helst där ute.

Nej nu ska jag ta och packa in mig och Dante i bilen och fara ut till de andra och kolla om vi ska göra någon mat idag.

måndag 28 juli 2008

God morgon

Idag var Dante morgonpigg, det var såklart inte jag. Men efter att jag försökt få honom att somna om igen i över en timme så gav jag upp och klev upp jag med. Så nu sitter vi här och morgon surfar lite innan frukosten.

Jag kna ju berätta lite om min helg det har iof inte hänt så mycket men detta är ju en vanlig vardagsblogg så då kan jag ju berätta om mina vardagsgrejer. I lördags morse så åkte min sambo ner till Göteborg med sina vänner för att gå på konsert. Jag och barnen och mina syskon var på stranden halva dagen hur skönt som helst. Till lunch blev det sill och färskpotatis en riktig sommarlunch, jag ville ha jordgubbar och mjölk till efterrätt men dom jäklarna kostar ju 40kr!!! litern nu. Helt j-a vansinigt. Så snål som jag är så blev det inga jordgubbar.
På kvällen gick jag och Wille och Tanya på Kung fu panda på bio.

Igår gjorde jag ingenting vi hängde i stugan hela dagen. åkte hem en snabbis för att boka ett hotell men när jag kom hem så fanns det inte något ledigt rum kvar där. Hittade ett annat hotell ett annat datum så vi får väl se om vi tar det istället, det är säkert fullt när vi väl bestämmt oss.
På eftermiddagen kom Malin, Tomas och Nova förbi med fika, trevligt trevligt. Jag har inte träffat dem på evigheter tror att det var när Nova döptes som vi sågs senast. Vi pratade om att åka till stockholm tillsammans vilket skulle vara supertrevligt men vi får väl se vad som händer. Vi brukar ju ha svårt att planera in att träffa varandra här hemma så en stockholm resa kommer ju knappast vara enklare. =)

Nova och Dante sitter och snackar


Jens åkte hem vid 18 tiden fick dock bara med mig mina ena son den andre ville inte följa med hem han ville hellre vara kvar med mormor och morfar i stugan. Jens kom hem strax efter mig och vi ägnade resten av kvällen till chips ätande och tv-tittande.

torsdag 24 juli 2008

kinamat

Mmm idag blev det kinamat till lunch.. gott gott.. Det var riktigt länge sedan..
Det var sådan lunchbuffé och självklart åt jag långt mycket mer än vad min mage klarar av så nu är jag super duper mega mätt nästan på gränsen till illamående trots att det är 3 timmar sedan vi åt =)
Det blir ingen middag idag.

Men eftersom vi hoppar middagen så tar vi istället lite te och kanske någon smörgås ikväll. Jag älskar te och har nästan alltid ett gäng olika sorter hemma allra helst rött te men grönt och svart är gott det med.
Jag har nyss köpt hem en bunt med olika teer det blev :

2 röda te-sorterer: Vår Dröm (Smaksatt med Svartavinbär, Citrusfrukter, Rabarber, Grädde, Solros, Rosor och Blå Malva.) och Karibisk Blandning. (Melon, Päron, Kiwi, Solros, Blåklint.)

2 gröna te-sorter: Regnbågste(rabarber, äpple, kanel och grenadin samt rosor, blåklint, banan/månströssel) och söder te (tropiska frukter, blåklint, blå malva, jasmine-, ringblommor och rosenblad.)

Ett frukt te: Mormors fruktblandning (smultron-, hallon-, rabarber/gräddarom. Malva-hibiscus, nypon, äppelbitar, samt blad från björnbär, svartvinbär och syrenblommor.)

Och ett svart te: Äppelkaka (äpple, kanel och vanilj.)

Så jag har lite ta att smaka på nu. Grönt Chai te är nog ändå alltid det godaste men annars så gillar jag sådan fruktiga smaker =) Så vi får väl se om jag hittar någon favorit. Sist jag handlade lyckades jag att köpa ett te som både luktade och smakade skurvatten =).

Stugan

Nu har vi varit i stugan och bara slöat och njutit =)
Vi har ätit langos och legat på stranden hela halva dagarna och bara tagit det lungt.
Men idag så är vi hemma igen en snabbis iaf vi måste ju vattna blommorna i trädgården som ser rejält törstiga ut. Senare idag ska vi åka in till staden och titta på när min lillebror ska spela på hamnfesten han är så duktig så min bror.
Jag har även lånat med mig min systerdotter då min systerson varit grinig hela natten och min stackars syster såg helt matt ut, så jag tänkte att jag skulle avlasta henne lite. Systersonen fick jag dock inte ta med mig, då skulle hon bara oroa sig för hur det gick med honom hela tiden sa hon.

Ja ja nu ska jag hoppa i duschen..

söndag 20 juli 2008

God Morgon

Efter att Dante har försökt att vecka mig sen sju så har han äntligen fått mig att kliva upp. Jag var så trött så jag ville verkligen inte jag gav honom bröstet istället så han har typ snuttat sen han vaknade vid sju tills jag äntligen gav upp vid strax efter nio. =)

Igår var vi hemma hos Emma och Johan och åt jätte smarrig middag. Jag och Jens åt som om vi inte ätit på dagar, så gott var det.
Jag hade med mig syrrans dotter Tanya också så att hon kunde få leka med lite barn. Super trevligt hade vi iaf, fast Dante var lite kinkig.

Nu ska jag åka och jobba usch och blä jag ska öppna JP vilket jag inte har någon större koll på hur man gör men det löser sig =)

fredag 18 juli 2008

Dagen

Japp nu har ju nästan hela dagen gått och vad har jag/vi då gjort.

Jo vi tog oss en promenad ut till vår sommarstuga det är inte så jättelångt dit den ligger på andra sidan ön och det tar väl ca:45 minuter att gå dit. Vi försökte hålla lite tempo för det såg ut som om det skulle bli oväder även om solen sken just då och man kunde höra att det mullrade längre bort. Nåväl vi kom fram utan att det kommit något regn dock så hade vi ju glömt våra stugnycklar hemma.. suck.. Och självklart så var det ingen annnan där ute heller. Dom är typ alltid där men inte nu när vi hade gått dit.

Jag William och Dante klättrade upp och in på den inglasade verandan medan Jens vår hjälte fick promenera hem igen och hämta nycklarna (han tog dock bilen tillbaka). Undertiden roade vi oss med det som fanns där, jag och Dante försökte oss på att lösa korsord och William gjorde studsbollar =)
Well Well här någonstans börjar min huvudvärk komma krypande och mitt goda humör börjar sakta sakta försvinna för att bli ersatt av mitt sura griniga allmänt dåliga humör.
Vi beslutar oss för att åka hem och vila istället.
Väl hemma så krachar jag ioch Dante i sängen William gick över till grannen och Jens min hjälte plockade undan disken och lagade mat.

Så nu är jag mätt och belåten och på betydligt bättre humör. Jag och Jens var ut och inspekterade våra bär buskar och träd. Vi har visst en jävla massa krusbär och vi hade lite rabarber också men det var futtigt och den såg inte alls ut att trivas så det måste jag göra något åt. Kanske flytta den eller plantera en ny för rabarber vill jag ha jag älskar ju rabrberpaj =)
Sen var det ju rödavinbär och svarta vinbär men buskarna är alldeles vildvuxna så jag tror jag ska klippa ner dem ordentligt till hösten eller när det nu ska göras (måste googla på det).

Ja ja.. Undra just om jag ska slänga ihop en kladdkaka..det vore ju gott..
nja.. jo.. eller ja kanske.. Äsch vi får se .. nu ska jag googla på bärbuskar..

Vad ska man göra idag?

Vädret är halvbra men inte så bra så att man vill gå till stranden direkt.
Pengarna är slut så det blir ingen shopping. Vi kanske bara ska ta och ta med barnen på en lång promenad eller nått. Ja ja nått kommer vi nog hitta på.

Emma (om du nu läser detta, vilket jag tror att du gör) du ska få en lapp av mig påmin mig om det innan ni åker till furuvik.

Det står helt still kommer inte på något att skriva om nu. Jag får helt enkelt återkomma ikväll och berätta om vad det blev av denna dag.

torsdag 17 juli 2008

Fortfarande i chock

Shit majbritt =)
Skit skoj såklart men ändå oj oj oj..
Det kommer bli jättebra.

onsdag 16 juli 2008

Det verkar..

..Som om Jens ska vara pappaledig till Hösten ..

Intervju

Japp då var det dags igen, för en tredje och sista intervju. Jag har genom gått två stycken och ett test. Jag är just nu nervös för allt, jag är nervös för att inte få det men även nervös för att få det. Får jag jobbet så betyder ju det att jag bara har ca: 1½ månad kvar av min mammaledighet och hur ska det gå, Dante tar ju inte flaskan ännu. Jag vet att det kommer lösa sig. Men ändå.. Så nervös så magen håller på att kliva ur funktion.

tisdag 15 juli 2008

Kalas, kalas och kalas

Ja så är det när man är barn det är kalas båda här och där hela tiden. Eller dom kommer i flock liksom i vintras så var det en bunt sen har det varit något enstaka nu i vår och nu är det 3 stycken på en vecka. Men det är ju roligt och vi har ju inget annat för oss så det är klart pojken ska gå på kalas. Något som är svårt dock med dessa kalas är ju att fundera ut vad och för hur mycket man ska köpa till födelsedagsbarnet. Jag köper nog oftast alldeles för "dyra" presenter köper man för en hundralapp eller är det 50 spänn som är den magiska gränsen. Självklart är det ju upp till var och en hur mycket man vill spendera men ändå jag hade uppskattat en regel =), det hade underlättat för mig. Nåväl jag har kommit på ett sätt att slippa fundera på hur mycket och vad man ska köpa jag skickar helt enkelt Jens på paket shopping istället, det var ganska enkelt löst.

måndag 14 juli 2008

28 år idag

Idag fyllde min sambo och älskling hela 28 år, herregud han som jag är ju bara barnet.
Jag och William gjorde iordning frukost på sängen åt honom och så fick han öppna sina paket. Sen började stöket i köket. Jag bakade tårtbottnar i långpanna och sen bakade jag bullar. Jens fick äran att städa övervåningen tillsammans med barnen. Sen gjorde jag iordning potatisgratäng och rostade rotfrukter, fetaost cremé och vitlökssmör och marinerade kycklingen. Ja det var typ allt jag gjorde idag stog i köket mellan 12-17 =) allt tar ju sin lilla tid. Sen var det bara till att hoppa i duschen innan alla gäster kom. Sen var det bara att äta tills man stoknade =) Nu är jag iaf jättetrött och ska ta och joina min älskling i soffan.

För ett år sedan..

Typ den här tiden såg min allra bästa vän Emma ut så här:







Någon timme senare såg hon ut så här:


Såå vacker så jag nästan börjar gråta, tänk att det var ett helt år sedan nu.




Grattis Emma och Johan på er 1 åriga bröllopsdag.
Bomullsbröllop tror jag att det kallas.

söndag 13 juli 2008

Hes hesare hesast

Pojken låter ju som en tonåringsom festat för hårt när han ligger och kraxar i soffan. Usch vad jag tycker synd om honom när han är sjuker. krya på dig nu älskling.

Trött

Idag är jag trött och lite små grinig. Det kan kanske förklaras med att jag var uppe med Dante som har feber stors delar av natten. Nu har William iaf erbjudit sig att ta hand om Dante en stund medans jag ska försöka hinka i mig en stor balja kaffe, söt han är.
Nä det blir nog inte mer än så skrivet just nu för jag är inte alls på humör. Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen med kudden över huvudet och SOVA.

Sjukling

Det är min minsta son det. Stackars liten har feber och kan inte alls sova så nu sitter vi här framför datorn mitt i natten. Dante tog en tur i sin gåstol och var på rätt gott humör trots febern när vi klev upp nyss vid 4 tiden. Men nu är han rastlös och tycker ingenting är roligt förutom att bli buren av runt omkring av mamma.
Mammas lilla myskille det är ju så synd om de små när de är sjuka.

lördag 12 juli 2008

En ruskig lördag

Och då syftar jag på vädret. Fy vilket väder, i morse regnade det så jag trodde taket skulle gå sönder och åska gjorde det också. Nu är det bara grått och blött ute, inget mysigt sommar väder alls.
Så vad gör man då en dag då man helst inte går utnför dörren?

Jens han bakar bröd, tre olika sorter.
Visst är han duktig.

Själv har jag inte gjort ett skit idag =)
eller jo jag tog med mig barnen och åkte på barnenshus där vi köpte present till en klasskompis till William, det är nämnligen kalas idag. Jag köpte även en liten nappflaska till Dante en sådan med ett hål imitten som är lätt för honom att hålla i själv. Sen gick vi till kalaset i regnrusket iklädd stövlar och regnjackor eller ja nästan William hade iaf det på sig, själv hade jag foppatofflor och uppvikta jeans (funkar lika bra som stövlar) och Jens jacka som säkert tål regn bättre än min iaf =) .
Två timmar senare hämtade jag honom på kalaset denna gång hade det dock slutat regna. Med mig hem fick jag även ett barn till så nu sitter de och spelar tv-spel och jag sitter här och Dante sitter på golvet och leker med ett lock.

Nä nu ska jag slösurfa lite.. Sen är det nog dags att börja med maten. Fisk blir det mer än så vet jag inte ännu.

fredag 11 juli 2008

Sladdar

Hur roligt kan det vara med lådor och sladdar?

Ja är man snart 6 månader och just har fått ett fordon så man kan ta sig runt i huset själv så är det väldigt roligt. =)


-Åh häftigt man kan dra ut denna.

-Hallå där Mamma knäpper du kort på mig eller?

-Hm jag undrar just vad det kan var i den här?

-Det var en sladd morsan.

torsdag 10 juli 2008

Sex and the city


Japp jag och lillasyster var och såg filmen idag. Den var bra tycker jag det var precis som i serien, som om jag varit och sett en säsong av sex and the city på bio. Den var rätt lång också typ 2 timmar och 20 minuter vilket är ett plus då jag älskar lååånga filmer, bara de inte är tråkiga. Men det var trevligt och det blev några skratt och någon liten tår som slank ner på kinden, det blev även fanta och popcorn och varma chips. En mysig syster syster kväll helt utan smink (förutom en liten dutt concealer, jag har hemska ringar under ögonen nu för tiden) var det. Nu är jag redo för att krypa ner i sängen.

God Natt

Starwars och paradisbad eller Birsta city =)

Igår splittade vi familjen i 2 delar.

Jens och William for till Ö-vik och gik på starwars utställningen som de har där nu och efter den så gick de till paradisbadet och badade resten av dagen. Jag kan ju tala om för er att William hade hur kul som helst, en superdag för honom, helt klart.




Jag och Dante tog med oss mina syskon och alla barn som hör till och åkte ut till birsta city. Storasyster köpte lite kläder till sin ungar sen gick vi på ur&penn och köpte lite hårsnoddar och sånt till småtjerna och till mig. Jag köpte även två par solglasögon ett par örhängen och ett halband men när jag betalde så vart allt fel. Jag fick gå tillbaka och klaga på att de tagit för mycket betalt på 4!!! av mina 6 varor. Solglasögonen stod det två stora skyltar om att de nu kostade 20:- men de tog 65:- st och hårsnoddarna kostade 5:- men de tog 10:- dvs att de sammanlagt tog 100 kr för mycket betalt av mig. Jag fick alltså betala 195:- fast det igentligen bara skulle kosta 95:- Det är inte vidare bra. Nåväl jag fick ju tillbaka mina pengar och solglasögonen kostade 65 kr egentligen dock så hade de satt upp fel skyltar och de kunde ju inte jag veta. Det stod "alla solglasögon 20 kr" så då fick jag ju såklart köpa dem för 20 kronor.
Efter detta gick vi på Mcdonalds och åt, det tog sin lilla tid kanske 30 minuter innan alla vi fått vår mat sen tog det väl säkert 45 minuter innan alla barn ätit upp.. suck själv åt jag upp på 5 minuter och var ju nästan hungrig igen innan alla var klar att gå.
Sen bar det av till leksaksaffären först lekplaneten sen Barnenshus det tog väl sisådär 2 timmar. Nu börjar alla vuxna bli lite less, det är varmt och svettigt Dante är trött och hungrig och gråter och jag börjar tappa tålamodet med allt och alla. Mina småsyskon har ledsnat för länge sedan och de gnäller nästan lika mycket som Dante. Men skam den som ger sig ännu är det inte dags för att åka hem. Nu är det glasstajm så vi tog med hela konkarongen (kan vara ett hemma snickrat ord) till drakenglass där supersmaskig glass serverades till alleman =) själ åt jag en kula blåfiskar glass. Och Dante fick amma lite så att han lugnade sig lite.

Nu äntligen bär det av hemmåt efter 5 härliga timmar på birsta city.

Min orkidé blommar så fint

För snart ett år sedan när jag fyllde 26 år så fick jag en orkidé av min älskade sambo. Den var jättefin och hade många fina blommor som blommade länge. Sen dog den som så väldigt många av mina blommor gör iaf de med blommor på. Den stod länge kvar i mitt vardagsrumsfönster i hopp om att den skulle ta sig igen men efter ett par månader gav jag upp hoppet. Min Mamma sa dock att jag inte skulle slänga den utan fortsätta vattna den några gånger i månaden med inte allt för mycket vatten. Jag ställde den bakom tv:n i fönstret uppe och vattnade den max en gång i månaden då den såklart blev bortglömd där bakom tv:n.

Så en dag i juni ser jag att det kommit nya gröna blad och till och med en vacker blomma. Så nu har blomman blivit förflyttad från skrymslet bakom tv:n uppe till köksfönstret nere.

Syster-yster och hennes barn

Jaaaa.. Nu är dom här min kära storasyster och hennes små älsklingar. Som jag har längtat jag var visserligen och hälsade pådem i början av maj men det var ju bara en ultra snabbis typ 2 dagar. Nu ska dom vara här i 3 veckor =)

Det är ju så kul att träffa Noel Syrrans lilla pojke som bara är en månad äldra en Dante. Dom är ungefär likastora eller Noel är större lite fluffigare på något sätt men frågan är om inte Dante är tyngre. Det är konstigt det där för Dante ser inte så stor ut och är inte speciellt bäbistjock men han väger som en hel karl känns det som =)

Och Lilla Tanya som nu har blivit stor hela 4 år är hon ju nu och hon är en bestämd liten donna som vet vad hon vill.

Dante har blivit stor också han har börjat åka runt i gåstol nu och så har han lärt sig att sitta. Det händer verkligen hur mycket som helst i hans utveckling nu men det brukar kanske göra det när de börjar närma sig halvåret.

Dante i gåstolen

måndag 7 juli 2008

Ont

Åh jag har så över jävligt ont i huvudet så jag tror att jag håller på att gå åt.
Tur att man har en underbar älskling som tar hand om maten.
Jag har så ont så jag kan inte ens blogga. Det får bli sedan. Efter att jag ätit mat och druckit kaffe, då borde jag ju må bättre.

lördag 5 juli 2008

Grrrrilllaaa

Idag när det regnar och är kallt och tråkigt väder ute, ja då har vi bestämt att vi ska grilla. Det hade vi dock bestämt redan för flera veckor sedan så det är bara och bita i hop och låtsas att solen skiner. Det kommer hit ett gäng ca 10-12 st så vi får vara glad att vi har ett hus nu och inte en liten 2:a på 50 kvm.

Kladdkaka har jag bakat också i långpanna det är första gången jag gör den i långpanna så vi får hoppas att den smakar bra.

Nej nu ringer det på dörren så jag måste gå. Ha det..

fredag 4 juli 2008

Min Fredag

Japp då var det dags att återberätta dagen som gått.

Vi började med frukost ute på altanen i solen vid 10 tiden smörgåsar och te två glas juice och sen avslutade jag det hela med en kopp kaffe.
Sen bar det av till Birsta först in på systemet en sväng och sen vidre in på coop för att handla något gott att grilla. William hade fått "glasspengar" av farmor och för dem köpte han en starwars gubbe.
Efter att vi handlat färdigt åkte vi till plantagen och köpte blommor till mina blomlådor ute på altanen som jag glömt att plantera något i. Jag har planterat typ överallt men ändå glömt blomlådorna. Sen åkte vi hem och planterade blommor och efter detåkte vi vidare ut till stugan och stranden. Alla badade till och med Jens och Dante. Att William badade är ju ingen skräll men att jag och till och med Jens, som inte brukar doppa sig förren i slutet på augusti, tog ett dopp var verkligen det. Men det var riktigt varmt i luften och helt okej kallt =) i vattnet.

På vägen hem igen beslutade jag att jag skulle bjuda på dagen middag så vi stannade till på riviera pizza och köpte med oss kebab i olika former hem.
Sen var det dags för mig att åka till jobbet igen det kändes lite småjobbigt eftersom han varit så ledsen igår men han måste ju vänja sig att vara från mamma lite och det handlar ju bara om 4 timmar.
På jobbet var det ganska lungt men ändå mycket mer folk än igår det var jazzkväll och Svante sjöng och alla var glada.
När jag nu kom hem var det tyst. Dante sover i vagnen han hade varit lugnare idag och började inte skrika förren vid 22.30 då hade de gått ut och gått med honom i vagnen och där hade han somnat efter ett tag. William gick jag och nattade nyss, han är så duktig vår stora kille hjälper till med Dante och är så go. Jens ligger i soffan och tittar på nått på tv:n eftersom jag stal datorn av honom när han gick ut och "tog lite friskluft" .

Nej nu ska jag nog göra honom sällskap.
natti

torsdag 3 juli 2008

Hemma igen...

Japp då har jag gjort mitt första pass på över ett år på casa. Det gick bra det var väldigt många nya ansikten som jag inte la ner någon energi på att lära känna, dom har säkert slutat inan jag gör mitt nästa pass ändå =) eller nja kanske inte innan nästa eftersom det är i morgon men typ. Sen var det faktiskt några gamlingar också som tur var och det var skoj att träffa dem igen. Jag jobbade längst ner och vi hade det superlungt så det var en bra start.

Well well när jag väl kommer hem igen så smyger jag in genom dörren, det är tyst och det är ju ett gott tecken. Jag hinner tänka att det här kanske gick hur bra som helst när William kommer emot mig och säger att Dante har gråtit och skrikit och gråtit och skrikit hur länge som helst. Jag går in i vardagsrummet där Jens och Dante sitter och de ser lika utmattade ut båda två, och Dante börjar åter gråta när han får syn på mig. Jag tar honom i min famn och tröstar honom och skuldkänslorna är enorma det gör ont i hela min själ att se honom så ledsen och utmattad av gråt. Han slutar gråta ganska snart och han får lägga sig och äta han tittar på mig länge länge medans han äter innan han tillslut somnar.
Det hade gått bra fram till kl 22 men efter det hade han skrikit konstant i tills jag kom hem strax efter 23.
Imorgon jobbar jag igen samma pass dvs 19-23 vilket inte känns så jättebra just nu. Men skam den som ger sig vi får väl hoppas på att det går bättre då. Jag ska försöka tajma in maten bättre då också så att han får äta precis innan jag åker, då borde han inte bli så hungrig medans jag är borta om han vägrar välling och gröt.
Nu ska jag också gå och lägga mig.
natti natt

Torsdag

Ikväll ska jag jobba, usch jag är redan nervös inte inför jobbet såklart men inför att lämna min lilleprins hemma. Jag vet ju att det kommer gå bra för han är ju hemma med sin far och bror men ändå så gnager det lite i mig. Han äter ju inte någon välling heller men jag har köpt ersättning som Jens ska testa ge honom idag annars får han äta gröt. Jag ska ju bara jobba 4 timmar så ätar han innan jag åker så är det ju lungt.

Idag hade vi tänkt åka ut till stugan och bada lite men nu är det inte så soligt längre så vi får väl se hur det blir med det.

Mitt saknade me and i plagg kom idag också, jippi. Det blev en skitsnygg (tycker jag ) body med husvagnar iof så har jag redan en sådan men det är i stl 62-68 och denna var i stl 74-80 så jag behåller den.

Jag var ju på arbetsintervju förra veckan också, det gick faktiskt ganska bra. Han var trevlig och jobbet verkar vara skoj. Han ringde igen idag och jag ska dit på en andra intervju/träff/test på måndag. Lite nervös är jag, det är ju skit bra med ett nytt jobb som jag inte behöver köra över 5 mil om dagen till och ett jobb som jag är säker på att jag kommer trivas på. Men om jag skulle få det så börjar jag jobba nu i september då är ju dante bara 8 månader. Ja ja Jens kommer att vara pappaledig isf men åhh vad svårt att lämna ifrån sig min prins hela dagarna. Det kommer helt säkert gå bra om det nu skulle bli så det blir nog bara superjobbigt den första veckan eller så.

Nej nu ska jag gå och göra en fläta i mitt hår och sen ska vi nog göra ett försök att åka till stranden ändå.

onsdag 2 juli 2008

Stugan

Jag har varit i stugan ett par dagar så det är därför jag inte har skrivit något nu på ett tag. Jag har varken internet eller dator där och det är faktiskt ganska sönt,då kan man ju umgås och spela kort eller kanske till och med monopol om någon har lust. Nu blev det iof varken kort eller monopol för min del men mina yngre syskon spelade kanasta, det kan inte jag och jag fattade ingenting.

Nu har jag fått alla me and i kläder också, dom var jättefina. Wille tyckte om alla sina kläder utom en det var formel 1 tröjan så den säljer jag till någon annan som uppskattar den.
Till Dante fick jag ett par oranga shorts, ett par blåa byxor med en fotboll på, en t-shirt med en dino på, och en grön tröja med en pirat på. Det var bara 4 plagg till Dante så jag mailade om det och de svarade snabbt att de genast skulle skicka ett till mig. Super duper...

Idag har vi varit på gatufesten hela bunten ovh gick på "tivolit" med barnen, mest william då såklart. William och Dante fick dra i varsit snöre (vinst varje gång) och fick en mjukis mus och en hund. Sen åkte William en liten larv (den ser ut som en larv) bergochdalbana och virvelvinden tillsammans med Jens. Efter detta tog vi oss en promenad till hang loose där Jens köpte sig en ny tröja och en keps och William köpte ett halsband till sig själv.
Jo vi köpte ju supergod glass i ben&jerry ståndet också, så vi satte oss där i deras sackosäckar och åt glass tills vi mådde illa. Det var inga småglassar kan jag lova och ack så gott.
Sen var vi med och tävlade på knäckehjulet vi fick stjärnvinst vilket betydde att vi vanna alla tre (dante fick inte vara med) så vi fick varsin keps och varsit litet paket med knäckebröd från leksandsbröd, tack så mycket.
Vi hade även tänkt att äta langos vilket är ett måste på gatufesten, men efter all ben&jerry glass så orkade vi inte det, tyvärr. Vi får göra langos någon dag här hemma istället.

I morgon ska jag jobba =)
Så Casa här kommer jag igen. Det är visserligen bara en kort stund men jag kan inte jobba så länge ännu eftersom jag fortfarande bär med mig Dantes huvudsakliga mat. Men 4 timmar Casa blir det i morgon och sen blir det 4 timmar till på fredag.