lördag 14 februari 2009

Oj då nu har det skrivits dåligt igen..

Det är för att alla andra skriver så lite då kommer jag mig liksom inte för att skriva något.

Vad har hänt sen jag skrev sist då.

Jo förra lördagen lämnade vi barnen hos mormor och morfar och gick sedan ut och käkade lite kina mat bara jag och Jens. Efter att vi ätit upp så tänkte vi gå på innegården och äta dessert och dricka kaffe men det kunde vi ju känna oss blåsta på för det var stängt. Då vart det en fika på barista istället. Sen bar det av till biografen där vi såg Benjamin Buttons otroliga liv den var faktiskt bra.
Skönt att göra något bara jag och Jens också, det händer inte så ofta.

I Onsdags så var Jonas och mattias från Ramundberget här i Sundsvall så vi var ute och käkade med dem jag och Fia. Vi började med förrätt på Mezoyo för att sedan gå vidare och äta huvudrätten på Oscar och slutligen Dessert på Invito och sen avslutade vi kvällen på Casinot. Mycket trevligt jag höll mig till vatten dock hela kvällen efttersom jag måste upp tidigt på torsdag morgon och Jobba.

Idag är det alla hjärtans dag och jag och barnen har vait på birsta och konsumerat =)
Jag bjöd på Lunch på donken trots att jag avskyr det men jag lovade William att idag så får han äta där. Jag har inte alltid tyckt illa om mcdonalds men de senaste gångerna jag ätit där har det verkligen varit vidrigt så troligen har jag ändrat smak och gillar tydligen inte alls deras burgare längre, tacka vet jag max =).

Well well träffade syrran och brorsan på barnenshus och de hade köpt Allahjärtans dag pressenter till barnen.. Gulliga de är... En docka till Dante och Pet shops till William.. ha ha.. Mina små flickor.. =) Nej det är ju bra att leksakerna som är köns bestämmda ändå tilltalar det andra könet, på Williams skola så har det blivit en grej att ha pet shops både killar och tjejer.
Sandra och Christoffer kom sedan hit och hade med sig lite fika , trevligt trevligt sen ville Stoffe åka hem =) Han tycker nog inte om att vara här...

Jens har jobbat idag och när han kom hem från jobbet hade han med sig ett jättefint halsband till mig pearls for girls . Han är så fin min blivande make =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ! :)
Just nu har jag en tävling på min blogg, vinsten är ett presentkort på sminkbutiken Pashion i Birsta City !

Välkommen att tävla! :)