måndag 8 december 2008

Julbak =)

Om man nu kan kalla det julbaka när man bakar pepparkakor av köpt deg och sätter ihop ett pepparkakshus av köpta delar =) Men vad sjutton jobbar man heltid så har man (iaf inte jag) varken tid eller lust att stå och jävlas med en massa pepparkak delar hit och dit. Det är ju roligt en stund, ungefär så länge som det tar att sätta ihop ett pepparkakshus av köpta delar och baka en plåt pepparkakor av köpt deg. Sen är man ju ändå less så då är det ju ingen idé att hålla på och tjafsa med hemmagjort grejs =).

Till helgen ska vi vara duktiga och ta resten och då blir det lussekatter och första omgången knäck =) Någon ischoklad blir det inte i år den är det ju ändå ingen som tycker om.
Blockchoklad och kokosfett (låter ju jättesmarrigt... inte..)

Knäck däremot är super gott. Att det är så gott är iof inte så konstigt tar man en massa gott som grädde socker och sirap och blandar det så kan det knappast bli annat än gott eller hur ?


..jag ser lite lätt galen ut..

1 kommentar:

Emma sa...

Haha, ja du ser otroligt road ut :D JAg undrar dock vad du har gjort med dina "julgardiner" som satt kavr så länge? Nu när grannarna kanske inte skulle bry sig om dem ;)