måndag 2 juni 2008

Sjukt trött

Åhhh såå trött, men min lille prins var bestämd vi skulle kliva upp. Han var pigg och ville inte alls sova längre, så då var det ju bara att pallra sig upp. När han väl fått mig att kliva upp så var han väl vaken i en halvtimme kanske innan han somnade om här nere i sin korg så jag sitter bara här och slö surfar och väntar på att resten av familjen ska kliva upp.

Igår hade vi en såå sjukt varm dag, jätte härligt var det ju men man var helt oförberedd på att det kunde vara så varmt redan nu. Men det är ju iof juni nu så så chockad ska man väl kanske inte bli.
William var hos en kompis och byggde kojor så jag, Jens och Dante passade på att åka ut till spikarna och bara njuta av hur vackert det är där och hur skönt det var i solen. Vi fikade på hamnstugan där vi käkade varsin bauta räkmacka, man fick ut en tallrik fylld med ett berg av räkor där någonstans under räkorna fanns även en tekaka och ägg. Smarrigt värre var det iaf och mätt blev vi.


Sen var det dags att hämta William och gå på hans fotbolls träning. Dom är bra söta när de springer runt efter bollen, alla på en gång.

Väl hemma igen så grillade vi flintastek (igen) och åt smarrig rotsaksgratäng till Mmmm
En helt underbar dag.

Inga kommentarer: